Συμβουλες Καθαρισμου

Στους πελάτες μας, δίνουμε πάντα κάποιες χρήσιμες συμβουλές καθαρισμού για τις κουζίνες που προμηθεύονται από την εταιρία μας, έτσι ώστε ο χρόνος ζωής της κουζίνας να παραταθεί για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικά διάστημα. Οι πιο βασικές από αυτές είναι οι εξής:

Ξύλινες επιφάνειες

Καθαρίζονται χρησιμοποιώντας ένα καθαρό υγρό πανί και προσεκτικά με ένα στεγνό πανί. Να αποφύγετε την χρήση απορρυπαντικών ή σπρέι καθώς μπορεί να καταστρέψουν την φωτεινότητα στο βερνίκι.

Λακαριστές επιφάνειες

Καθαρίζονται με ένα μαλακό πανί και υγρό απορρυπαντικό. Ξεπλένονται προσεκτικά με ένα στεγνό πανί. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά ή διαλύτες ή προϊόντα με βάση το αλκοόλ.

Πάγκοι εργασίας από ντουροπάλ

Καθαρίζονται με υγρό σφουγγάρι και ένα κανονικό υγρό απορρυπαντικό. Να αποφύγετε τη χρήση πολύ λειαντικών προϊόντων, τη χρήση συσκευών καθαρισμού με ατμό και τα συρμάτινα σφουγγάρια. Σκουπίστε την επιφάνεια εργασίας με ένα καθαρό μαλακό πανί για να αφαιρέσετε την σκόνη και τις ακαθαρσίες χωρίς να κάνετε ζημιά στον πάγκο.

Πάγκοι εργασίας από τεχνογρανίτη

Καθαρίζονται εύκολα με απορρυπαντικό, καθώς ο τεχνογρανίτης είναι συνθετικό χαλαζιακό πέτρωμα που δεν λεκιάζει, δεν χαράζεται και δεν καίγεται.

Μεντεσέδες

Για να λειτουργούν σωστά οι μεντεσέδες σωστά, να αποφεύγετε την τοποθέτηση αντικειμένων κοντά τους.

Πλαίσια αλουμινίου

Καθαρίζονται με ένα μαλακό πανί και υγρό απορρυπαντικό. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα.

Πόμολα

Είναι επικαλυμμένα με ένα ειδικό προστατευτικό φιλμ, γι' αυτό και δεν χρησιμοποιούμε λειαντικά προϊόντα που θα τα βλάψουν. Καθαρίζονται με ένα υγρό πανί και τα στεγνώνουμε προσεκτικά.